(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja elintarviketeollisuuteen Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Etsimme nyt itsenäistä ja ammattitaitoista PALVELUOHJAAJAA elintarviketeollisuuteen Jyväskylän ja Äänekosken alueelle vahvistamaan tiimiämme.


Palveluohjaajana huolehdit siivoustyön valvonnasta- ja ohjaustyöstä osana ammattitaitoista ja dynaamista tiimiä elintarviketeollisuuden kohteissamme. Ohjaustyön lisäksi osallistut suorittavaan puhdistustyöhön. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan sekä esimiehesi kanssa ja hyvällä tekijällä on mahdollisuudet jatkossa edetä myös esimiestehtäviin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työaika vaihetelee ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, 7,5 tuntia päivässä.

Toivomme, että sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä sekä soveltuva koulutus. Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä asennetta, organisointitaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa, ajantasalla olevia IT-taitoja, hyvää fyysistä kuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta. Työssä on liikkumista kahden kohteen välillä, joten työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön. Hygieniapassin katsomme eduksi.                 


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.
 
Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 30.6.2019. Työ alkaa heinä-elokuun aikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -