(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja, Asiakasohjausyksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon!

 

Haemme Ikääntyneiden ja Vammaisten Asiakasohjausyksiköihin innostunutta ja kehittämismyönteistä palveluohjaajaa määräaikaiseen tehtävään 31.12.2021 saakka. Työn aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Palveluohjaajan työ jakautuu Ikääntyvien ja Vammaisten Asiakasohjaukseen. Ikääntyvien Asiakasohjauksessa työ painottuu Seniorineuvonnan tiimivastaavan tehtäviin. Seniorineuvonnan perustehtävänä on käsitellä huoli-ilmoituksia, antaa puhelimitse ohjausta ja neuvontaa ikääntyneille vantaalaisille ja heidän läheisilleen.  Seniorineuvonnan tiimivastaavana pääset kehittämään ja koordinoimaan toimintaa yhteistyössä tiimin kanssa. Työ voi sisältää myös kotikäyntejä.

Vammaisten Asiakasohjauksessa työ painottuu viranomaispäätösten tekoon Aikuisten tiimissä. Aikuisten tiimin perustehtävänä on +28-vuotiaiden eri tavoin vammaisten vantaalaisten palveluntarpeen arviointi ja viranomaispäätösten teko. Aikuisten tiimissä pääset kehittämään tiimin toimintaa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Työ Asiakasohjausyksiköissä on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä eri verkostoissa. Työyhteisössämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja yhteisöllinen. Tarjoamme vakituisen työpisteen ja hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden työtehtävien salliessa.

Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Järjestämme haastattelut etähaastatteluina 22.2 ja 25.2. ja 4.3.

Asiakasohjausyksikön tehtävänä on vastata seniori- ja vammaisneuvonnasta ja palveluohjauksesta sekä siihen liittyvästä asiakkaiden palvelutarpeiden selvittelystä, vastata kotona asumista tukevien palvelujen koordinoinnista ja asumisen järjestelyistä sekä asiakaspalvelupäätösten tekemisestä. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, asumisohjaajia ja toimistosihteereitä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava opisto-asteinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

- Työkokemusta asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnista 

- Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Luemme eduksi: 

- Työkokemuksen viranomaispäätösten teosta ja tiimivastaavan tehtävistä 

- Apotti-tietojärjestelmän käyttökokemuksen 

- Ruotsin kielen taidon

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2608,16 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, arkisin tehtävä työ klo 7-18 välillä, liukuva työaika


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Savolainen Pauliina

043-825 6376

pauliina.savolainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Anne Kvist, Vammaisten asiakasohjausyksikön esimies 

Puh. 043-827 2533 

anne.kvist@vantaa.fi 

Arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.