(Poistunut julkaisusta)

Palveluohjaaja aamuvuoroon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Etsimme elintarviketeollisuuden siivouksen PALVELUOHJAAJAA leipomokohteeseen Vantaalle.

ISS:n elintarvikehygieniapalvelut huolehtii tuotantotilojen puhtaanapidosta ja turvallisuudesta osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.

Palveluohjaajana vastaat yhdessä esimiehen kanssa asiakasyhteistyöstä, laadunvalvonnasta, työn organisoinnista sekä työntekijöiden ohjauksesta. Osallistut päivittäiseen työhön leipomokohteessa ja toimit työntekijöiden tukena. Töitä tehdään tiistaista lauantaihin aamupainotteisesti klo 6-14. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Edellytämme elintarviketeollisuuden tuntemusta, siivousalan työkokemuksesta sekä alan koulutusta. Toivomme, että sinulla on oma-aloitteinen työote sekä erinomaiset sosiaaliset taidot ja paineensietokyky. Työ on raskasta ja vaatii hyvän fyysisen kunnon. IT-osaamisesi on ajan tasalla eikä yleisimpien ohjelmien käyttö tuota sinulle ongelmia. Koska pääset työskentelemään usean eri sidosryhmän kanssa, odotamme sinulta sujuvaa suomen- ja vähintään hyvää englannin kielen taitoa. Lisäksi sinulle on tärkeää toimia työssäsi turvallisesti – olet esimerkilläsi mukana luomassa turvallista työympäristöä, jotta jokainen työntekijä pääsee työpäivän jälkeen terveenä kotiin.

Tarjoamme sinulle kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan, joka on palveluohjaajan tehtävässä 14,31 € tunnilta + työaikalisät. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla.

Kiinnostuitko? Älä epäröi, vaan täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 8.11.2020. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -