(Poistunut julkaisusta)

Palvelunhallinnan kehityspäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Nyt vahvistamme tietohallintoamme Lassila & Tikanojan Helsingin Tikanpesässä palveluhallinnan mestarilla, jonka käyntikortissa lukee 

 

palvelunhallinnan kehityspäällikkö.

 

Mitä sinä saat?


Pääset luomaan palveluiden hallinnan tavoitetilaa ja konseptia saaden kokonaisvastuun konsernitasolla IT-palvelutuotannon päivittäisistä prosesseista, automatisoinnista ja kehittämisestä. Myös resursoinnin ja osaamisen kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

 

Rakastatko haasteita? Hyvä, sillä niitä on tarjolla. Saat käyttää omia aivojasi ja tuoda rohkeasti esille omaa näkemystäsi. Teet tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan ja muiden sidosryhmien kanssa, missä uudisraivaajakyvyistäsi on selkeää etua. Raporttisi lähetät tietohallintojohtoon, josta saat aktiivista sparrausapua.

 

Mitä me toivomme?


Ovatko odotuksesi korkealla edellä olevan kuvauksen luettuasi? Korkealla ovat odotukset meilläkin sinun suhteesi.

 

  • Farkuntakamuksesi on kulunut koulun penkillä sen verran, että olet saanut käteesi todistuksen opintokokonaisuudesta, johon on kuulunut tietojenkäsittelyä tai edes jotain samalle hehtaarille osuvaa. Kenties olet DI, KTM, XYZ, ABC tai ihan vaan muuten erinomaisen fiksu persoona.
  • Hyviä sosiaalisia taitojasi tarvitaan, kun tehtäväsi on palvella organisaation ihmisiä, motivoida tiimiä, neuvotella sopimuksia tai ihan vaan pitää tietohallintojohto tietoisena tekemisistäsi.
  • Kommunikoit sujuvasti vähintään kolmella kielellä, suomeksi, englanniksi ja ITILiksi. Voit toki taitaa lisäksi vaikka nuottikieltä, salakieltä tai siansaksaa. Jep – huumori on siis sallittua!
  • Olet itse vetänyt tai nähnyt läheltä palveluhallintaympäristön pystyttämisen. Päämääräsi on laadukas palvelu ITIL:iä hyödyntäen niin, että IT-käyttäjätuki, sovellustuki, prosessit ja ITSM-työkalut palvelevat koko organisaatiota sutjakkaasti.
  • Palvelunhallintaosaamisesi saattaa kattaa IT-alueen lisäksi muidenkin yritysfunktioiden palvelun.
  • Osaamisesi on laajalti tunnustettu ja rakentunut vähintään viiden vuoden kokemuksen myötä.

 

Miten jatketaan?


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Ethän siis aikaile, vaan lähetä dynaaminen hakemuksesi pikimmiten! Haku sulkeutuu viimeistään 19.3.2019 

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 14.2. klo 15-16 ja tiistaina 26.2. klo 15-16 palvelujohtaja Ulla Mauro, p. 040 865 8340.

.