(Poistunut julkaisusta)

Palvelunhallinnan asiantuntijoita
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Me Digialla toimitamme asiakkaillemme laajoja digitaalisia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat lähes poikkeuksetta asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä. Niinpä palveluiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Digian toimittamat ratkaisut ovat usein myös asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mahdollistajia, jonka myötä palveluiden kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on jatkuvaa. Sujuva palvelutuotanto ja palveluiden jatkuva kehitys mahdollistetaan laadukkaalla palvelunhallinnalla.

Palvelunhallintatarpeiden kasvaessa voimakkaasti, haemme nyt joukkoomme uusia palvelunhallinnan asiantuntijoita Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Tehtävässäsi konsultoit ja rakennat palvelunhallintakokonaisuuksia sekä Digian sisällä että asiakkaiden kanssa. Saat prosessit, ihmiset ja järjestelmät toimimaan mahdollisimman sujuvasti yhteen. Tekemäsi työn saavutukset näkyvät asiakastyytyväisyydessä ja helpottavat palvelupäälliköiden arkea. Tulet olemaan mukana myös tarjoustyöstössä arvioimassa palvelunhallintakokonaisuuden hinnoittelua. Työn painopiste voidaan muokata oman osaamisesi mukaan joko palvelunhallintajärjestelmien teknisen tekemisen tai vaihtoehtoisesti konsultoinnin suuntaan.

Palvelunhallinnan osaajana ITIL-viitekehys ja sen soveltaminen järkevästi käytäntöön on jo tuttua puuhaa. Takataskusta löytyvät ITIL-sertifioinnit ovat plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Palveluhallinnan ammattilaisilta toivomme työhön lähestymiskulmaa, joka muodostuu sopivasta sekoituksesta teknistä, konsultatiivista ja myynnillistä aspektia omannäköisellä painotuksella. Tehtävässä toimitaan asiakasrajapinnassa, joten tietyntasoinen järjestelmällisyys, määrätietoisuus ja kommunikointitaidot korostuvat päivittäisessä työssä. Yhden tai useamman palvelunhallintajärjestelmän syvä tekninen tuntemus on erittäin suotavaa.

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi tai syventää osaamistasi toivomaasi suuntaan. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golfoikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Hakuaika päättyy 4.4.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Lauri Laukkariseen p. 050 3880 800 tai etunimi.sukunimi@digia.com.