Palvelunhallinnan asiantuntija
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Digia on digitalisaation edelläkävijä, joka toimittaa palveluita kaikille toimialoille. Digian vahvuutena ovat asiakkaiden liiketoimintaprosesseja tukevat kokonaisratkaisut mm. toiminnanohjauksesta integraatioiden kautta verkkoasiointiin, unohtamatta tiedon keruuta ja analytiikkaa.

Yksi Digian strategian kulmakivistä on palveluliiketoiminnan vahvistaminen, johon liittyen tarjoamme näköalapaikkaa palvelunhallinnan ammattilaiselle.

Työtehtävä on räätälöitävissä hakijan oman kiinnostuksen, kokemuksen ja kehittymishalujen mukaisesti. Palkattavan henkilön tausta voi olla tekninen, mutta rooli ei edellytä sitä. Työtehtävä voidaan rakentaa mm. seuraavista elementeistä:

 • Palvelunhallinnan kehittäminen Digia-tasoisesti sisältäen mm. prosessit, materiaalit, ohjeistukset, koulutukset ja palvelutuotantoon liittyvien uusien asioiden jalkautus liiketoimintoihin
 • Myynnin ja liiketoimintojen tukeminen jatkuvien palveluiden tarjoustyöstössä
 • Palvelunhallinnan työkalujen kuten ITSM-järjestelmän ja asiakasportaalin tietomallien ja käytön kehittäminen ja/tai kehittämisen ohjaus
 • Palvelupäällikön tehtävät
 • Palvelutransitiot, eli uusien palveluiden tuominen Digian palvelutuotannon piiriin

Positio sijoittuu tiimiin, joka tukee Digian kaikkia liiketoimintoja. Tiimin jäseniä on usealla eri paikkakunnalla, ja tämän position tehtäviä voi hoitaa mistä päin Suomea hyvänsä.

Digia on kotimainen, Suomesta johdettu kannattavasti kasvava alan toimija, jonka henkilöstöedut ovat huippuluokkaa. Mahdollistamme toimialariippumattoman, laajan ja kokonaispalvelun sisältävän tarjoaman myötä myös monipuolisia urapolkuja pitkälle aikavälille. Meillä auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Meillä saat vastuuta ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla.

Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Hae tehtävään 24.9.2021 mennessä. Älä kuitenkaan jätä hakemustasi viime tippaan, sillä hakemuksia aletaan käsittelemään välittömästi. Kerro vapaamuotoisesti itsestäsi, osaamisestasi ja siitä, millä kulmalla haluaisit työskennellä palveluiden parissa seuraavaksi. Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Lauri Laukkariselta, 050 388 0800. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä!


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@digia.com
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1496389
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Oulu, Rauma, Tampere, Turku, Vaasa