(Poistunut julkaisusta)

Palvelunhallinnan asiantuntija teknisellä taustalla
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Me Digialla toimitamme asiakkaillemme laajoja digitaalisia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat lähes poikkeuksetta asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä. Niinpä palveluiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Digian toimittamat ratkaisut ovat usein myös asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mahdollistajia, jonka myötä palveluiden kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa on jatkuvaa. Sujuva palvelutuotanto ja palveluiden jatkuva kehitys mahdollistetaan laadukkaalla palvelunhallinnalla.

Palvelunhallintatarpeiden kasvaessa voimakkaasti, haemme nyt joukkoomme uutta palvelunhallintajärjestelmiä hyvin ymmärtävää palvelunhallinnan asiantuntijaa Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään.

Tehtävässäsi konsultoit ja rakennat palvelunhallintakokonaisuuksia sekä Digian sisällä että asiakkaiden kanssa. Saat prosessit, ihmiset ja järjestelmät toimimaan mahdollisimman sujuvasti yhteen. Pääset osallistumaan myös prosessien kehittämiseen ja soveltamiseen tuotannossa. Tekemäsi työn saavutukset näkyvät asiakastyytyväisyydessä ja helpottavat palvelupäälliköiden arkea. Työ sisältää palvelunhallintajärjestelmän teknistä kehittämistä ja ylläpitoa. Ymmärrät järjestelmän tietomallin ja pystyt suunnittelemaan ja tekemään siihen muutoksia. Toimit myös asiantuntijana kun määrittelemme palvelunhallintajärjestelmän integraatioita asiakkaiden järjestelmiin. 

Palvelunhallinnan osaajana ITIL-viitekehys ja sen soveltaminen järkevästi käytäntöön on sinulle jo tuttua puuhaa. Takataskusta löytyvät ITIL-sertifioinnit ovat plussaa, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Efecte-palvelunhallintajärjestelmän syvällinen osaaminen on plussaa. Palveluhallinnan ammattilaisilta toivomme työhön lähestymiskulmaa, joka muodostuu sopivasta sekoituksesta teknistä ja konsultatiivista aspektia. Tehtävässä toimitaan osittain asiakasrajapinnassa, joten tietyntasoinen järjestelmällisyys, määrätietoisuus ja kommunikointitaidot korostuvat päivittäisessä työssä.

Olemme jo yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi tai syventää osaamistasi toivomaasi suuntaan. Tässä positiossa pääset näkemään erittäin laaja-alaisesti Digian tarjoamaa eri teknologioilla ja toimialoilla. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Hakuaika päättyy 27.10.2019. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Lauri Laukkariseen p. 050 3880 800 tai etunimi.sukunimi@digia.com.