(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia/Kundrådgivare Daily Banking 24/7
Nordea

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Haemme energiseen tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia palveluneuvojia auttamaan asiakkaita heidän pankkiasioinnissaan. Voit olla jo valmis rahoitusalan osaaja, mutta se ei ole välttämätöntä – oleellista on asenteesi ja innostuksesi toimia myynnillisessä asiakaspalvelutehtävässä. Valmennamme sinut palveluneuvojaksi työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa finanssialan parhaimpien osaajien joukkoon.

Tätä tarjoamme

Daily Banking tiimeissä autamme asiakkaitamme hoitamaan jokapäiväiset pankkiasiansa mahdollisimman nopeasti ja joustavasti digitaalisia mahdollisuuksia hyödyntäen. Työssäsi kohtaat asiakkaita monikanavaisesti mm. puhelimitse sekä chatin kautta. Haluamme kaikkien meidän asiakkaidemme päivittäisen pankkiasioinnin olevan kätevästi saatavilla, luotettavaa ja helppoa.

Sinun tehtäväsi:

 • Ensisijaisesti ohjaat asiakkaan Nordean digipalveluiden käyttäjäksi sekä tarvittaessa hoidat asiakkaan asian heti kerralla kuntoon.
 • Selvität rohkeasti asiakkaiden tarpeet ja varmistat, että jokaisella asiakkaalla on hänen tarpeisiinsa sopivat palvelut käytössään.
 • Erinomaisten asiakaskokemuksien tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Iloinen mieli ja hymy kuuluvat äänestäsi aina kun kohtaat asiakkaan.

Sinusta ja taustastasi:

 • Sinulla on palava halu auttaa asiakkaita ja tehdä laadukasta myyntityötä
 • Olet kotonasi digitaalisten palveluiden parissa
 • Olet hyvä hakemaan tietoa ja innokas oppimaan uutta
 • Sinulla on kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat organisoida tehokkaasti omaa tekemistäsi
 • Haluat ylittää tavoitteet ja onnistua yhdessä tiimin kanssa
 • Olet erinomainen kollega ja teet työpäivästä paremman myös muille
 • Suhtaudut asioihin myönteisesti ja olet innokas tuottamaan uusia ratkaisuja
 • Sinulla on soveltuva koulutus (esim. tradenomi/yo-merkonomi)
 • Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on sujuva englannin kielen taito. Ruotsin kielen taitosi on eduksi.

Jos tunnistat tästä itsesi, ota yhteyttä!

Lisätietoja ja hakemuksen lähettäminen

Verkkosivuiltamme osoitteessa nordea.com saat lisää tietoa Nordeasta, liiketoiminnastamme ja siitä, miten sisällytämme vastuullisuuden kaikkeen, mitä teemme.

Me Nordeassa uskomme tasa-arvoon ja arvostamme monimuotoisuutta. Henkilöstön erilaiset taustat, ominaisuudet, kokemukset ja ajattelutavat auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme ja yhteiskuntaa entistä paremmin.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi https://www.nordea.com/fi/ura kautta. Lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Työtehtävän aloitus sovittavissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat

 Mervi Aho +358 50 3257762 tai sähköposti mervi.aho@nordea.fi sekä

 Aki Orava +358 503141649 tai sähköposti aki.orava@nordea.com

maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00 – 14.00 

Erinomaiset ihmiset tuntevat usein muita erinomaisia ihmisiä – jaa tieto tehtävästä ystävälle, jolle tämä tehtävä sopisi.