Palveluneuvojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Meillä Jyväskylässä Kiinteistöpalveluiden 24/7 asiakaspalvelussa työskentelee joukko mahtavia tyyppejä ja tiimimme etsii joukkoonsa vakituisia ja määräaikaisia

 

PALVELUNEUVOJIA

 

kokoaikaisiin sekä osa-aikaisiin tehtäviin. Uuden työkaverimme tulisi olla auttamishaluinen asiakaspalvelun osaaja. Toivomme sinun sopeutuvan ajoittain nopeatempoiseen työhön ja olemaan valmis käärimään hihat silloin kun on tarve. Meillä menestyy henkilö, joka on tilannetajuinen, jämpti ja tehokas. We serve our customers also in English. Och det skulle också vara jättekiva om du kan förstå vad vi har skrivit här.

 

Tunnistitko itsesi?

Työssämme vastaanotamme huoltopyyntöjä ja asiakaspalautteita sekä neuvomme yksityis- ja yritysasiakkaitamme kiinteistöpalveluihin liittyvissä asioissa. Lisäksi teemme myynnillisiä tehtäviä ja hoidamme myös L&T:n konsernin puhelinvaihteen. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa 24/7. Asiakkaiden palvelemisen lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä koko L&T:n Kiinteistöpalveluiden ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

 

Kuulostaako hyvältä?

Tarjoamme uudelle tiimiläiselle haastavan ja monipuolisen työn loistavassa tiimissä. Meillä pääset haastamaan itseäsi erilaisissa tehtävissä ja osallistut tiimimme kehittämiseen. Työskentelemme kolmivuorossa 24/7 ja meillä on myös mahdollisuus etätyöhön. Tiimissämme tehdään näkyvää tulosta huumoria unohtamatta. Toimistomme sijaitsee kätevästi Jyväskylän keskustan vieressä Lutakonaukiolla. Olemme kaikki Huomisella töissä.

 

Haluatko sinäkin olla? #huomisellatöissä Huomisella töissä -video

 

Jos sinua kiinnostaa työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, hae meille 25.7.2021 mennessä. Haastattelut ja valinnat aloitamme jo haun aikana, joten olethan nopea! 

 

Lisätietoja voit tiedustella asiakaspalvelupäällikkö Hanna Rantaselta (puh. 050 324 1485) ti 29.6. klo 9-10 ja tiimiesimies Mari Ala-Ilomäeltä (puh. 050 385 5383) ma 12.7. klo 10-11 ja ma 19.7. klo 14-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot