Palveluneuvojia
LähiTapiola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Oletko kiinnostunut säästämisen ja sijoittamisen asioista? Onko sinulla halu oppia uutta ja työskennellä talousasioiden parissa?

Etsimme nyt yhtä vakituista sekä yhtä määräaikaista palveluneuvojaa työsuhteisiin Säästämisen ja sijoittamisen Palvelut -tiimiin Espoon Tapiolaan.

Palveluneuvojana huolehdit monipuolisesti Säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta sekä myynnistä. Pääset tutustumaan, oppimaan ja luomaan suhteita monipuolisesti LähiTapiolassa. Tämä paikka tarjoaa tilaisuuden kasvattaa osaamistasi finanssialalla säästämisen ja sijoittamisen saralla – olit sitten alanvaihtaja tai jo kokeneempi tekijä. Tehtävässäsi pääset auttamaan asiakkaitamme päivittäisissä säästämisen ja sijoittamisen asioissa puhelimitse, sähköisissä kanavissa sekä videon välityksellä verkkotapaamisissa. Kartoitat asiakkaiden elämäntilanteet ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua. Meillä pääset mukaan rentoon ja asiantuntevaan tiimiin, jossa yhteishenki on loistava.

Meillä on ehdottaa sinulle

Pääset työskentelemään tavoitteellisesti ja monipuolisesti eri tehtävien parissa, missä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja myöhemmin edetä osaamistaustasi mukaan. Meidän tiimissä saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Tiimikavereiden lisäksi sinun tukenasi on tarvittaessa myös Varainhoidon ja Henkiyhtiön asiantuntijat. Tässä työtehtävässä saat mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi ja kehittyä säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijaksi. Kaikkea ei tarvitse heti osata, vaan saat meiltä laajan perehdytyksen.

Odotamme sinulta

  • Positiivista asennetta ja myynnillisyyttä
  • Kiinnostusta säästämistä ja sijoittamista kohtaan
  • Halua huolehtia ja ylläpitää asiakassuhteita
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät vaihtelevat päivittäin
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Olet suorittanut tai sinulla on valmius suorittaa APV1 –sijoituspalvelututkinto
  • Ruotsin kielen osaamisesta on etua työtehtävän hoidossa

Lisätietoja

Määräaikainen palveluneuvojan työsuhde on ajalle 1.9.21-31.5.22 toinen palveluneuvojan työsuhde on vakituinen.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, annan mielelläni lisätietoja sinulle pe 23.7, ti 28.7 ja ke 4.8 klo 10-14.

Palvelupäällikkö

Heini Leino
Puh. +358 50 365 9699
heini.leino@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 6.8.2021 mennessä. Haastattelemme hakijoita etänä jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot