(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko mukaan kasvaan tiimiimme Oulussa?

Vahvistamme Oulun konttorin tiimiämme kahdella kokeneella palveluneuvojalla. Palveluneuvojana vastaat henkilöasiakkaiden päivittäisasioiden hoidosta, säästämisestä sekä laina-asioista. Toinen rekrytoitava palveluneuvoja tulee vastaamaan tehtävässään yritysasiakkaidemme palvelukokonaisuuksista, joten arvostamme kokemusta yritysasiakkaiden hoitamisesta.

Odotamme sinulta energistä ja oma-aloitteista otetta työhön, jossa pääset hurmaamaan asiakkaita positiivisuudellasi ja haluat tarjota aidosti paikkakunnan parasta palvelua. Sinulla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät toisten ihmisten palvelemiseen ja huippunäyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai uusasiakashankinnasta.

Oma Säästöpankkilaisiksi haluamme aktiivisia ja tavoitteellisia osaajia, joilla on energinen ja positiivinen asenne työhön, asiakkaisiin ja tekemiseen. Lisäksi haluamme, että sinulla on aito halu tarjota paikkakunnan paras asiakaskokemus. Intohimosi palvella asiakkaita on siis välttämättömyys. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista sekä ripeää.  

Lähetä hakemus ja CV (tai linkki videohakemukseesi) 19.1.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Oulu palveluneuvoja. Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Seppo Ilola p. 040 4829593