(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia


PALVELUNEUVOJIA

määräaikaiseen työsuhteeseen Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa, palveluiden myyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä erinomaisia myyntitaitoja. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä. 

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10. mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ke 18.10. klo 12-13, Matleena Aho p. 046 922 9823.