Palveluneuvojia
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haluatko tehdä työtä, jossa luot poikkeuksellista asiakaskokemusta? Lentoasemillamme pääset työskentelemään kansainvälisessä ilmapiirissä ja kohtaat ihmisiä eri puolilta maailmaa.

Haemme Enontekiön, Ivalon, Kittilän, Kuusamon ja Rovaniemen lentoasemille määräaikaisiin ja tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin palveluneuvojia talvikaudelle 2019-2020.

Tehtäviisi kuuluu matkustajien opastaminen ja neuvonta sekä terminaalin järjestyksenpito ja valvonta. Palveluneuvojan tehtävään olennaisena osana kuuluu turvatarkastus, johon tarvittaessa koulutamme. Tehtävä edellyttää normaalia värinäköä. Teetämme valituille suppean turvallisuusselvityksen.

Yhdessä lentoaseman toimijoiden ja muiden kumppaneidemme kanssa mahdollistat asiakkaidemme poikkeuksellisen sujuvaa matkustamista kaikissa tilanteissa. Olet positiivisella asenteella varustettu tiimipelaaja, etkä hermostu hektisessäkään tilanteessa. Olet joustava ja organisointikykyinen. Pystyt kommunikoiman suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi.

Meillä jokainen työntekijä on arvostettu ammattilainen osana hyvien asioiden ketjua.

Tutustu tehtäviin tarkemmin ja jätä hakemuksesi 28.7.2019 mennessä kotisivuillamme www.finavia.fi/tyopaikat. Haastattelemme jo hakuaikana, joten olethan nopea.

Liitä mukaan ansioluettelosi ja vastaa videohaastattelun kysymyksiin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1281169
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Enontekiö, Inari, Kittilä, Kuusamo, Rovaniemi