Palveluneuvojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA

 

Vakituiseen työsuhteeseen ja määräaikaiseen sijaisuuteen Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa, palveluiden myyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa, kierrätysneuvontaa sekä reklamaatioiden käsittelyä.


Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myönteistä ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joita haluat käyttää asiakkaidemme ja työyhteisömme hyväksi. Työtapasi on tavoitteellinen ja myynnillinen. Koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä. Hallitset hyvin kiireelliset tilanteet ja paineensietokykysi on hyvä.

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset (Excel, Word, PowerPoint, sähköpostiohjelmat) ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.7. mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä: Ulla Vahla 050 385 6589 pe 5.7. klo 9 -10 tai Marjo Riihinen 040 588 6704 to 11.7. klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280824
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T rekry L&T rekry (offre30478923.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: +35810636111
  • Sijainti: Jyväskylä