(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Säästöpankkipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme nyt Säästöpankkipalveluiden Someron toimipisteeseen

PALVELUNEUVOJIA

Erilaisiin pankki- ja rahoitusalan monipuolisiin työtehtäviin.

Etsimme joukkoomme henkilöitä, joilta löytyy tahtoa ja asennetta palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Voit olla alan konkari, joka haluaa kantaa vastuuta ja näyttää suuntaa, mutta yhtä lailla mukaan mahtuu työuran alkutaipaleella olevia, pankkialasta innostuvia tulevaisuuden tekijöitä. Tarjolla on vakituisia ja määräaikaisia työtehtäviä ensisijaisesti kokoaikaisessa työsuhteessa Säästöpankkiryhmän keskitetyissä taustatoiminnoissa.

Odotamme sinulta

  • digitaalisten palveluiden käytön vahvaa osaamista
  • halua kehittää osaamistasi asiakaspalvelijana ja tuottaa pankkialan parasta asiakaskokemusta
  • taustastasi riippuen mahdollisesti jo vankkaakin ymmärrystä pankki- ja finanssialasta
  • proaktiivista ja tavoitteellista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittyvään pankkiryhmään ja yhtiöön. Tuemme Säästöpankkipalveluissa koko Säästöpankkiryhmän kasvua ja strategian toteutumista ja tässä juuri sinulla on tärkeä rooli. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen voit työskennellä rahoituksen tai erilaisten päivittäispalveluiden tehtävissä tai Säästöpankkiryhmän projekteissa.

Tule mukaan työskentelemään pankkiryhmään, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 2.6.2019 mennessä!  Lisätietoja tehtävistä saat Someron toimipisteen tiimiesimieheltä Kirsi Pusalta, puh. 050 323 4838, parhaiten tavoitettavissa maanantaista perjantaihin klo 10-15.