(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
LähiTapiola Lännen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Onko asiakaspalvelu sinun juttusi ja nautitko asiakkaiden kohtaamisesta? Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme tekemään heidän arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? Vahvistamme LähiTapiola Lännen elämänturvajoukkoja ja mikäli tämä kuvaus kolahti, saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme nyt

Palveluneuvojia 

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimialueellemme. LähiTapiola Lännellä on toimistot Uudessakaupungissa, Laitilassa, Eurassa, Huittisissa, Nakkilassa, Kokemäellä, Harjavallassa ja Raumalla. Mainitse hakemuksessa, millä paikkakunnalla sinulla on paras valmius työskennellä. 

Toimiston palveluneuvojana olet avainpelaaja, joka huolehtii asiakkaidemme elämänturvasta monipuolisesti. Olet merkittävässä roolissa luomassa asiakastyytyväisyyttä ja perustehtäviisi palveluneuvojana kuuluvat myynnillinen asiakaspalvelu sekä korvausneuvonta. Kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja elämäntilanteen huolehdit, että asiakkaan talous, terveys ja omaisuus on kokonaisvaltaisesti turvattu.  

Tehtävässä pärjääminen edellyttää energistä ja iloista asennetta sekä intohimoa odotukset ylittävän asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Suhtaudut asioihin positiivisesti ja haluat oppia uutta. Hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot sekä halu kehittyä uusissa haasteissa ammattitaitoiseksi palveluosaajaksi ovat tehtävässä menestymisen kulmakiviä. Odotamme sinulta innostavaa, oma-aloitteista ja reipasta otetta töihin.  

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Bonuksena saat mukavat ja kannustavat työkaverit sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja voi kysyä myyntijohtaja Minna Vainiolta 19.2. saakka arkisin klo 8-16, puh. 044 0246700. Lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Haku päättyy 24.2.2019.

Työhön sisältyy liikennevakuutusten myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkistaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisteristä (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.