(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.

Haemme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaistiimiimme Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia

PALVELUNEUVOJIA LASKUTUSASIAKASPALVELUUN

vastaamaan asiakkaidemme päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta sekä puhelimitse että sähköisesti. Laskutustehtävien lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu luotonvalvontaan liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden palvelumuutosten ja asiakaspalautteiden käsittelyä. Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä.

Haemme yhteistyökykyistä ja reipasta tyyppiä, joka pystyy tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Opit mielelläsi uutta ja jaat tietoasi muille. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä.

Haemme palveluneuvojia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sekä projektisijaisuuteen 31.12.2019 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Miia Honkanen 15.1.2019 klo 13-14 ja 22.1.2019 klo 12-13 puh 050 435 6850 ja tiimiesimies Marjaana Hiltunen 15.1.2019 klo 16-17 puh. 050 385 7311. Voit myös tavata meitä henkilökohtaisesti TAMK:n Portti työelämään -tapahtumassa, missä olemme mukana 23.1.2019 – tule nykäisemään hihasta ja kysy lisätietoja.

Haku on auki 27.1.2019 saakka mutta paikat voidaan täyttää aikaisemmin sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimi nopeasti!