(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä Kelan järjestämän kuntoutuksen vieraan kielen tulkkivälityksestä sekä näihin liittyvien kustannusten korvaamisesta.

Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun palveluneuvojia vakituiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Työtehtäviisi kuuluu tulkkitilausten välittäminen sekä monipuolinen asiakaspalvelu eri asiointikanavia käyttäen. Olet myönteinen ja vastuullinen tiimityöntekijä, jolla on erinomainen suomen kielen taito ja hyvä organisointikyky. Palvelet asiakkaita myös ruotsin kielellä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, tehdä nopeita päätöksiä ja omaksut helposti uutta tietoa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja pidät nopeatempoisesta työstä.

Sinulla on soveltuva ammatillinen tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

Tulkkauspalvelun välitystyö on vuorotyötä ja tehtävä edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja lauantaisin. Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja koulutus.

Liity osaavaan joukkoomme. Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä yksikössä. Henkilökuntaetujamme ovat mm. lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut.

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Riikka Paavonperä, p. 050 551 4977 ja Sanni Niemelä, p. 050 345 3027.

  • viimeinen hakupäivä 17.9.2018
  • viitekoodi U0918-537

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.