(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Viihdytkö työssä, jossa saat kohdata erilaisia ihmisiä? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme innokkaita ja aktiivisia palveluneuvojia Pääkaupunkiseudun asiakaspalveluyksikköön eri palvelupisteisiin.

Työskentelet välittömässä asiakaspalvelussa. Työhösi kuuluu palveluopastus sekä asiakkaiden elämäntilanteen huomioiva palveluneuvonta palvelupisteissä ja puhelimitse. Neuvot ja ohjaat asiakkaita kaikissa Kela-asioissa.

Sinulla on soveltuva koulutus sekä kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä. Sytyt asiakaslähtöisestä toiminnasta ja näet sen osana erinomaista asiakaskokemusta. Toimit joustavasti työyhteisössä ja viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa tilanteissa. Kuuntelet aktiivisesti asiakkaita, tarjoat tarpeisiin ja tilanteisiin ratkaisuja ja näin omalla toiminnallasi edistät asiakastyytyväisyyttä.

Pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen ja muun kielitaidon katsomme eduksi. Erityisesti muissa kielissä arvostamme arabian, kurdin, somalin tai venäjän kielen taitoa.

Työtehtävät vaativat perehdytystä, mutta sitä saat kokeneiden työkavereiden ohjauksessa – olet siis hyvissä käsissä. Kelassa on tutkitusti mukava työilmapiiri ja sinulla on osaavan työyhteisön tuki. Jotta nälkä ei yllätä työpäivän aikana, tarjoamme sinulle lounaan. Lisäksi saat muita arvostettuja etuja. Palkka on alkaen 2 350 €/kk.

Työsuhde on aluksi määräaikainen noin 6kk, työsuhde jatkuu mahdollisesti määräajan jälkeen.

Hakemusten perusteella lähetämme osalle kutsun videohaastatteluun. Tämän jälkeen valitaan henkilökohtaiseen haastatteluun kutsuttavat.

Jos koet, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia, tule meille töihin!

Lisätietoja antavat  Anu Laitinen p. 050 331 6417 to 9.8 klo 9-11, pe 10.8 klo 13-15 ja ti 14.8. klo 9-11 ja Susanna Hytönen p 040 842 1751 to 16.8 klo 12-14.

  • viimeinen hakupäivä 19.8.2018
  • viitekoodi U0818-467

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.