(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia
LähiTapiola Pohjoinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tehtävän kuvaus

Haemme palveluneuvojia Oulun seudun toimistoille ja digicenteriimme vakinaisiin ja määräaikaisiin (n.vuoden mittaisiin) työsuhteisiin.

Palveluneuvojan tehtävä on vaativa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävä. Etsimme joukkoomme innostuneita ja kehittymiskykyistä tekijöitä, joiden intohimona on odotukset ylittävä asiakaspalvelu sekä päämäärätietoinen myynnillinen asenne.

LähiTapiola Pohjoisen 2016 perustettu digicenter sijaitsee Oulun keskustassa uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa. Digicenter hoitaa LähiTapiola Pohjoisen asiakaspalvelua puhelimessa ja sähköisissä kanavissa.

Oulun seudun toimistomme sijaitsevat Oulun keskustassa, Limingantullissa, Linnanmaalla, Muhoksella sekä Haukiputaalla. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkumista Oulun seudun toimipaikoissamme.

Odotamme sinulta

erinomaisia vuorovaikutustaitoja, elämänturvaajan asennetta, vahvaa myynnillistä otetta, kiinnostusta ja kehittymishalua digitaaliseen asiakaskohtaamiseen ja jatkuvaan toiminnan kehittämiseen. Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja kykyä tehdä nopeita päätösiä. Olet myös hyvä tiimipelaaja.

Vakinaisiin tehtäviin edellytämme soveltuvaa alan koulutusta/tutkintoa.

Tarjoamme

mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta.

Lisätietoja antaa

Palvelujohtaja Jaana Kamutta puh. 0440 263 090 sekä palvelujohtaja Johanna Norkola puh. 050 440 5440.

Lähetäthän hakemuksesi oheisella hakulomakkeella.

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan terveyden, turvallisuuden ja talouden parissa. LähiTapiola Pohjoisen kotipaikka on Oulu, ja palveluksessamme työskentelee n. 180 finanssialan ammattilaista. Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja yhtiö on saanut mm. Virkein virma 2017 tunnustuksen. Katso LähiTapiola Pohjoisen esittely täältä: https://youtu.be/G41-a68Llp0