Palveluneuvojia, Vattenfall
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Palveluneuvojia, Vattenfall

Kiehtooko Sinua välimerellinen ilmasto ja aurinkoinen Kreikan saaristo? Oletko lisäksi erittäin kiinnostunut asiakaspalvelutyöstä? Mahtavaa, luet parhaillaan juuri oikeaa ilmoitusta!

Haemme palveluneuvojia Vattenfallin asiakaspalveluun Teleperformance Nordicille, Chanian toimipisteeseen.


Töiden aloituspäivä Chaniassa on 13.9.2021!

Tyypillinen työpäiväsi palveluneuvojan roolissa sisältää mitä moninaisempia asiakaskohtaamisia. Tehtäväsi on ottaa vastaan puheluita sekä vastata asiakkaiden lähettämiin sähköpostiviesteihin. Vastuullasi on hoitaa asiakaskohtaamiset erittäin laadukkaasti ja iloisesti palvelumallimme huomioiden.

Tueksesi saat auttavaiset suomalaiset työkaverit sekä kokeneet suomalaiset esimiehet. Sinulla on siis aina tuki lähellä.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinä haluat auttaa ihmisiä ja olet innokas tarjoamaan heidän tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun. Pidät huolen, että asiakkaalla on keskustelun aikana ja sen jälkeen tunne, että hän on tuullut kuulluksi ja hänen asia on saatu ratkaistua. Olet rohkea ja sinulle on myös luontevaa tarjota Vattenfallin palveluita asiakkaiden tarpeisiin. Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä on suureksi eduksi. Työtä tehdään suomen lisäksi myös englanniksi, joten odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen osaamista.

On erityisen tärkeää, että olet valmis sitoutumaan tehtävään ja Kreetalla asumiseen pidemmällä tähtäimellä.

Mitä etuja tarjoamme?

Ensisijainen etu on päästä osaksi mahtavaa työporukkaa, johon on todella helppo tulla uutena työntekijänä. Myös muut tänne töihin saapuneet henkilöt ovat tehneet ison päätöksen ulkomailla asumisen ja työskentelyn osalta, joten otamme aina uudet työntekijät erittäin lämpimästi vastaan.

Muita etuja:

 • Palkallinen koulutus
 • 14 kuukausipalkkaa vuodessa (luit oikein! 2 ekstrapalkkaa vuosittain)
 • Lento Suomesta Kreetalle
 • Asuminen ja sen kustannukset koko työsuhteen ajan (ainoastaan sähkö tulee maksaa itse, ellei sinua ole erikseen pyydetty tekemään työtä etänä, jolloin Teleperformance maksaa sinulle erillistä tukea sitä varten)
 • Kuukausipalkka + tehtäväkohtaiset bonukset

 

Haastatteluja toteutetaan hakuajan puitteissa. Laita hakemusta tulemaan heti - otan yhteyttä ja kerron lisää. 

 

Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä - tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kartoittamaan kokemusta ulkomailla työskentelystä!

Teemme työhön valituille taustaselvityksen rekrytointiprosessin aikana.

 

Kysymyksiin vastailee Chanian päässä rekrytoija

Elina Lahti

elina.lahti@teleperformance.com 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1494751
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi, Hania