(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia, Vammaisten tulkkauspalvelukeskus
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Vammaisten tulkkauspalvelukeskus vastaa kuulovammaisten, kuulonäkövammaisten ja puhevammaisten henkilöiden tarvitsemien tulkkauspalveluiden järjestämisestä sekä kustannusten korvaamisesta. 

Haemme Vammaisten tulkkauspalvelukeskukseen Turkuun 

Palveluneuvojia

määräaikaisiin työsuhteesiin tuntityöntekijöiksi. Työtehtäviisi kuuluu tulkkitilausten välittäminen sekä monipuolinen asiakaspalvelu eri asiointikanavia käyttäen. 

Olet myönteinen ja vastuullinen tiimityöntekijä, jolla on erinomainen suomen kielen taito ja hyvä organisointikyky. Palvelet asiakkaita myös ruotsin kielellä. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia, tehdä nopeita päätöksiä ja omaksut helposti uutta tietoa. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Pidät nopeatempoisesta työstä. Sinulla on soveltuva ammatillinen tutkinto tai olet opiskelija. Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä.

 

Tulkkauspalvelun välitystyö on vuorotyötä ja tehtävä edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja lauantaisin. Työvuorot painottuvat erityisesti aamu- ja iltavuoroihin. Arvostamme mahdollisimman laajaa/monipuolista ajallista käytettävyyttä.  

Tehtävään annetaan kattava perehdytys ja koulutus.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kehittyvässä yksikössä. 

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö ryhmäpäällikkö Riikka Paavonperä, p. 020 63 42822 ja ryhmäpäällikkö Sanni Niemelä, p. 020 63 42847.

Hae tehtävää 19.9.2019 mennessä. Liitä hakemuskirje ja ansioluettelo mukaan. Onnistuneesta hausta saat meiltä sähköpostitse viestin.