(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Telian tiimiin Baronalle
Barona Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Baronan uuden karhea asiakaspalvelukeskus Oulussa hakee vahvistusta Telian kuluttaja-asiakaspalvelutiimiinsä!

Haemme elokuussa avattuun palvelukeskukseemme uusia palveluneuvojia työskentelemään Telian kuluttaja-asiakaspalvelussa. Etsimme riveihimme niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisiakin tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuussa kattavalla perehdytyksellä, joten valmis operaattorialan osaaja sinun ei välttämättä tarvitse olla. Tärkeintä on asenne ja halu oppia ja kehittyä työssään!

Työ palveluneuvojana?

Tiimimme tarjoaa Telian kuluttaja-asiakkaiden asiakaspalvelua puhelimen ja chatin kautta viikon jokaisena päivänä klo 7-21 välillä. Työhösi voi kuulua mm. Telian tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- ja vikatilanteiden ratkomista tai laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Näiden lisäksi pääset hoitamaan myös Liigaan liittyvää neuvontaa. Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin. Tiedät mikä on asiakkaalle parasta ja osaat kartoittaa hänen tilanteensa myynnillisellä otteella.

Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Välillä puheluita saattaa tulla englannin kielellä, joten pystythän hoitamaan myös näitä tarvittaessa. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. Jos olet muutenkin Liigan ja jääkiekon ystävä, hyödyt varmasti siitä työssäsi.

Miksi Baronalle?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä joustavia työaikoja. Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä - meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseemme työskentelemään samojen tehtävien parissa!

Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, jonka lisäksi käytössämme on kannustinmalli, joka mahdollistaa kuukausittaisten ansioiden kasvattamisen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään!

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimithan pikaisesti ja lähetät hakemuksesi ja CV:si jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi haetko osa-vai kokoaikaista työtä! Hakemuksia käsitellään päivittäin ja hakijoita kutsutaan haastatteluun jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin klo 10-11 numerosta 040 83 82 804.