(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Telian Liiga-tiimiin Baronalle
Barona Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Telia on Liigan uusi koti ja sen asiakaspalvelu toimii myös Kuusamossa. Onko sinulla haussa vakituinen ja kokoaikainen työ, jossa pääset kehittämään omia asiakaspalvelutaitojasi sekä kasvamaan myynnin ammattilaiseksi? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaa olla sinulle paikka lämminhenkisessä Kuusamon toimipisteessämme Kirkkotiellä!

Baronalla on Kuusamossa 85 hengen asiakaspalvelukeskus, johon haemme nyt uusia tekijöitä Telian asiakaspalvelutiimiin, jossa hoidetaan myös tuoreen Liiga-palvelun neuvontaa. Jääkiekkotietämys ei siis ole tässä työssä pahitteeksi, joskaan ei välttämättömyys - reipas asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisee! Työt alkavat koulutusjaksolla lokakuussa tai sopimuksen mukaan. Työtunteja meillä on tarjota joustavasti työntekijöillemme – etsitkin sitten kokoaikaista työtä tai vaihtoehtoisesti osa-aikaista ilta- ja viikonlopputyötä, kuulemme mielellämme toiveesi tuntien suhteen.

Mitä työtä meillä tehdään?

Tiimimme tarjoaa asiakaspalvelua chatin ja puhelimen kautta Telian kuluttaja-asiakkaille maanantaista lauantaihin klo 7- 20 . Tehtävässä työhösi kuuluu mm. tuote- ja palveluneuvontaa, erilaisten ongelma- tai vikatilanteiden ratkomista sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Lisäksi pääset mukaan Liigaan liittyvään palvelu -ja tuoteneuvontaan. Työnkuvaasi kuuluu myös puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut. Puhelut ja tilanteet voivat siis vaihdella laidasta laitaan!

Haluamme löytää innostuneet ja laadukkaasti työnsä hoitavat asiakaspalvelijat

Tekemisemme perustuu ammattitaitoisesti hoidettaviin asiakaskohtaamisiin ja toimintamme perusta on tarjota henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, viihdyt myyntihenkisessä asiakaspalvelutyössä ja haluat kehittyä työurallasi, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi meillä viihdytään?

Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä. Työntekijämme arvostavat mm. monipuolista ja sopivan haastavaa työtämme sekä joustavia työaikoja. Haluamme työnantajana tarjota myös elämyksiä – meillä voit lähteä vaikka vaihtovuodeksi Espanjan palvelukeskukseen tekemään samaa työtä!

Työstä maksetaan ICT-alan työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, minkä lisäksi myynnillä ja tehokkuudella on mahdollisuus kasvattaa kuukausittaista ansiota.

Haluatko tietää lisää tai askarruttaako jokin käytännön asia?

Jäikö jokin asia mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Lohilahti numerosta 040 7226674. maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-10 välillä.

Mikäli palveluneuvojan tehtävä Telian Liiga-tiimissä juuri sitä mitä etsit, niin jätähän hakemuksesi vaikka heti, mutta viimeistään 16.9 mennessä! Hakijoita haastattelemme jo hakuaikana.