(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia tekniseen IT-asiakaspalveluun, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme asiakkaallemme kehittymishaluisia ja itseohjautuvia palveluneuvojia tekniseen IT-asiakaspalveluun Helsinkiin. Tehtävä on vakituinen, ja työt alkavat kesäkuun alussa.
Odotamme sinun olevan positiivinen ja motivoitunut palveluneuvoja, joka arvostaa laadukasta asiakaspalvelua ja -tyytyväisyyttä. Kykenet palvelemaan asiakkaita erilaisiin asiakaspalvelutilanteisiin mukautuen nopeatempoisissakin käänteissä. Toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelusta, kiinnostusta tietoteknisiin laitteisiin, sekä innostuneisuutta teknologia -alaa kohtaan. Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti englanniksi ja suomeksi.
 
Työ sopii sinulle, jos olet innokas oppija, sitoutunut työntekijä, sekä nopea ja taitava ongelmanratkaisija. Nautit itsenäisen työn lisäksi tiimityöstä, ja olet tiimin aktiivinen jäsen. Olet intohimoisesti kiinnostunut työsi tavoitteista ja uusien toimintatapojen kehittämisestä.
 
Palveluneuvojana tärkeimmät tehtäväsi ovat ensiluokkainen tekninen ongelmanratkaisu ja neuvonta puhelimitse sekä ongelmien dokumentointi. Osaat ratkaista erilaisia asiakaspalvelutilanteita ammattimaisella otteellasi, ja säilytät rauhallisuutesi vaativammissakin tilanteissa. Tarjoat neuvontaa asiakkaille myös kansainvälisesti.
 
Tässä työssä pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja innostuneessa tiimissä. Työssä menestymistäsi tukevat perusteellinen perehdytys ja koulutus työn ohessa. Meillä on tarjota sinulle mahdollisuus, jossa pääset kehittämään osaamistasi mielenkiintoisissa tehtävissä sekä hyödyntämään tietoteknistä osaamistasi.
 
Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 17.06.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon HR Consultant Oona Sundvik sähköpostitse oona.sundvik@adecco.fi. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Palveluneuvoja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Oona Sundvik


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO