(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia (tarvittaessa työhön kutsuttava)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Meillä Jyväskylässä Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelussa työskentelee joukko mahtavia tyyppejä ja tiimimme etsii joukkoonsa kiireavuksi talven kiireisiin useampaa määräaikaista tarvittaessa kutsuttavaa

 

PALVELUNEUVOJAA

 

talvisesongin ajaksi. Uusien työkavereidemme tulisi olla auttamishaluisia asiakaspalvelun osaajia. Toivomme sinun sopeutuvan ajoittain nopeatempoiseen työhön ja olemaan valmis käärimään hihat silloin kun on tarve. Meillä menestyy henkilö, joka on tilannetajuinen, jämpti ja tehokas. Vaikka myynti ei ole päätehtävämme, on myyntisilmästä apua. We serve our customers also in English. Och det skulle också vara jättekiva om du kan förstå vad vi har skrivit här. Tehtävä on tarvitaessa työhön kutsuttava ja työajat vaihtelevat tarpeen mukaan. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen rinnalle.

 

Tunnistitko itsesi?

Työssämme vastaanotamme huoltopyyntöjä ja asiakaspalautteita sekä neuvomme yksityis- ja yritysasiakkaitamme kiinteistöpalveluihin liittyvissä asioissa. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa. Asiakkaiden palvelemisen lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä koko L&T:n Kiinteistöpalveluiden ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

 

Kuulostaako hyvältä?

Meillä pääset mukaan rautaisen ammattitaitoiseen tiimiin ja tärkeäksi osaksi jatkuvasti kehittyvää ja vastuullista yritystä. Tiimissämme on tilaa jokaisen omalle persoonalle ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja tekemiseesi. Meillä on käytössä hyvät ja nykyaikaiset työvälineet. Työskentelemme toimistoaikoina arkisin ja töitä voi tehdä myös etänä. Olemme kaikki Huomisella töissä.

Haluatko sinäkin olla? #huomisellatöissä

 

Tiimikaveriksemme voit hakea 15.12.2019 asti ja haastatteluja tehdään jo haun aikana. Lisätietoja saat tiimiesimieheltämme Katja Laitiselta numerosta 040 583 9667 klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana.