Palveluneuvojia Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.

 

PALVELUNEUVOJIA LASKUTUSASIAKASPALVELUUN (määräaikainen)

 

Asiakaspalvelumme laskutuksessa etsii nyt useampia lisäkäsiä Ympäristöpalveluiden ammattilaistiimiimme. Tässä tehtävässä vastaat asiakkaidemme laskutukseen liittyvästä asiakasneuvonnasta sähköisesti sekä puhelimitse, päivität asiakas- ja laskutustietoja eri järjestelmiimme sekä ratkaiset mm. sähköisen laskutuksen virheitä. Osaamisen karttuessa on mahdollisuus laajentaa tehtäväkenttää jätehuollon laskutukseen tai esim. luotonhallintaan liittyviin toimenpiteisiin. 

 

Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. Sinulle on tärkeää, että työn jälki on virheetöntä ja nautit asiakaspalvelusta, eikä rutiininomaiset tehtävät ole sinulle ongelma. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja, omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja pidät niiden parissa työskentelystä sekä tunnet MS Office ohjelmat. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva englannin ja ruotsin kielen taito.

 

Haemme reipasta tyyppiä, joka pystyy tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. 

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. 

 

Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7- 17 välillä ja L&T:n toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hankkion teollisuusalueella mutta osaamisen kartuttua on mahdollisuus tehdä työtä myös etänä. 

 

Haku on auki 22.6.2021 asti, joten toimi nopeasti sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 8.7.2021. Tehtävät ovat määräaikaisia 31.12.2021 asti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Marjaana Hiltunen, puh. 050 385 7311, ti 15.6. klo 15-17 ja ma 21.6. klo 12-13.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466077
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre35758073.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere