Palveluneuvojia Tampereelle
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.

 

Haemme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaistiimiimme Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA KESÄTÖIHIN LASKUTUSASIAKASPALVELUUN 

 

vastaamaan asiakkaidemme päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta sekä puhelimitse että sähköisesti. Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. 

 

Haemme yhteistyökykyistä ja reipasta tyyppiä, joka pystyy tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. 

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä. 

 

Haemme useampaa palveluneuvojaa määräaikaiseen kesäsijaisuuteen (3.5.-30.9.2021), joten edellytämme kaikilta tehtäviin valittavilta hakijoilta sitoutumista määräajaksi (ei mahdollisuutta kesälomaan). 

 

Linkistä voit katsoa miltä työpäivä L&T:n asiakaspalvelussa näyttää:  

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc&feature=youtu.be  

 

Haku on auki 1.3.2021, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä: maanantaina  8.2.2021 klo 12-13 ja keskiviikkona 17.2.2021 klo 09-10 tiimiesimies Tommi Hämäläinen puh. 050-3850026

 

L&T:n toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hankkion teollisuusalueella. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422212
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre34540499.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 5000
  • Sijainti: Tampere