Palveluneuvojia S-Pankkiin
S-Pankki Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko kiinnostunut vastuullisesta ja tavoitteellisesta asiakaspalvelutyöstä? Koetko, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia? Saatat olla juuri oikea henkilö meille!

Me S-Pankkitiimissä haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Tässä tehtävässä palvelet asiakkaitamme monipuolisesti verkkopankkiasioissa sekä autat heitä verkkopankin käytössä.

Haemme innokkaita ja aktiivisia palveluneuvojia määräaikaiseen työsuhteeseen uuteen asiakaspalvelutiimiin. Työt alkavat syys-lokakuussa kattavalla perehdytyksellä ja jatkuvat vuoden loppuun saakka. Työpiste sijaitsee Ässäkeskuksessa Helsingin Vallilassa. Työvuorot sijoittuvat arkisin toimistoaikoihin.

Palveluneuvojana autat asiakkaitamme erilaisissa verkkopankkiin liittyvissä tilanteissa monikanavaisessa asiakaspalveluympäristössä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi selvittää erilaisia ongelmatilanteita verkkopankin käytössä sekä haasteissa tunnusten kanssa. Palvelet jokaista asiakasta yksilöllisesti vastaamalla asiakkaan puheluun, selvittämällä hänen haasteensa sekä ratkaisemalla ongelmat reippaalla ja asiakaslähtöisellä asenteella.

Tarjoamme sinulle

  • aitiopaikan asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa
  • mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • innostavan työyhteisön
  • kattavan koulutuksen ja jatkuvaa tukea- haluamme että onnistut työssäsi mahdollisimman hyvin!

Toivomme, että olet erittäin palveluhenkinen ja motivoitunut menestymään ja kehittymään. Olethan myös tarkka, huolellinen ja sinnikäs. Toimit joustavasti työyhteisössä sekä viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Asenteesi on positiivinen ja asiakaslähtöinen - haluat palvella parhaalla mahdollisella tavalla!

Arvostamme uudessa kollegassamme myös

  • hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja
  • hieman aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, kuten merkonomin tutkintoa

Koulutamme sinut tehtävään huolellisesti, joten aiempaa kokemusta pankkialalta ei edellytetä. Toivomme kuitenkin, että pystyt palvelumaan asiakkaita tarvittaessa myös englanniksi sekä käytät sujuvasti erilaisia tietojärjestelmiä. Sinun tulee myös olla vähintään 18-vuotias. Teemme valituille hakijoille luottotietotarkastuksen sekä turvallisuusselvityksen ennen sopimuksen solmimista.

Jos haluat olla osa mahtavaa ja osaavaa asiakaspalvelutiimiä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomioithan, että määräaikainen työsuhde solmitaan Baronan kanssa, ja jatko voi olla myös mahdollinen. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soitathan rekrytoinnista vastaavalle Sakran Nuojualle, p. 0505716584, arkisin klo 9-10 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot