(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Porin digicenteriin
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Etsimme nyt LähiTapiolan Porin digicenteriin aktiivisia ja myyntityöstä nauttivia uusia elämänturvaajia huolehtimaan asiakkaidemme elämänturvasta kokonaisvaltaisesti. Työtehtävät ovat vakituisia.

Digicenterin palveluneuvojana olet yksi avainhenkilöisestämme ja huolehdit monipuolisesti sekä olemassa olevien että uusien asiakkaiden elämänturvasta. Vastaat asiakkailta tuleviin puheluihin ja sähköisiin viesteihin sekä autat asiakkaita erilaisissa asioissa. Samalla kartoitat asiakkaidemme tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme.

Odotamme uudelta elämänturvaajalta

  • Innokasta, empaattista ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Halua tehdä myynnillistä työtä sekä rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Positiivista asennetta uusien asioiden oppimiseen ja taitoa omaksua ripeästi uusia asioita sekä aikaansaada tuloksia
  • Sujuva englannin kielentaito on plussa

Aiempaa kokemusta vakuutusalalta et tarvitse, mutta se on eduksesi. Me perehdytämme sinut työhösi, jotta pääset nopeasti kiinni työrutiineihin ja asiakaskohtaamisiin.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Tanja Gustafsson, puh. 050 4131 636.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.10.2020 mennessä.
Ethän jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana!

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, mikä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.