(Poistunut julkaisusta)

PALVELUNEUVOJIA PIRKANMAAN OSUUSKAUPPAAN S-PANKKITIIMIIN
Pirkanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oletko kiinnostunut vastuullisesta ja tavoitteellisesta asiakaspalvelutyöstä? Koetko, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia? Saatat olla juuri oikea henkilö meille!

Me Pirkanmaan Osuuskaupan S-Pankkitiimissä haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita.

Haemme innokkaita ja aktiivisia

palveluneuvojia keikkaluontoiseen työhön Tampereen pankkipisteisiin. Työ alkaa syyskuun alussa kattavalla perehdytyksellä. Työssäsi palvelet asiakkaitamme monipuolisesti pankki- ja asiakasomistajuusasioissa sekä löydät juuri heille oikeat ratkaisut. Työvuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin aukioloajan (9-20) puitteissa.

Tätä me sinulta odotamme

Olet palveluhenkinen ja motivoitunut menestymään ja kehittymään. Sytyt asiakaslähtöisestä myynnistä ja näet sen osana erinomaista asiakaskokemusta. Toimit joustavasti työyhteisössä ja viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Asenteesi on positiivinen ja asiakaslähtöinen - haluat palvella hyvin! Sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja/tai myyntityöstä. Ulosantisi on selkeää sekä puhuessa että kirjoittaessa. Koulutamme tehtävään, aiempaa kokemusta pankkialalta ei edellytetä. Tehtävään soveltuva koulutus ja sujuva tietojärjestelmien käyttö katsotaan eduksi. Pystyt tarvittaessa palvelemaan myös englanniksi.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Teemme työntekijöillemme luottotietotarkastuksen ennen sopimuksen solmimista.

Tarjoamme sinulle

  • aitiopaikan asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa
  • haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
  • innostavan työyhteisön
  • asianmukaisen palkkauksen
  • kattavan koulutuksen ja jatkuvaa valmennusta - haluamme että onnistut työssäsi mahdollisimman hyvin.

Jos haluat olla osa mahtavaa ja osaavaa asiakaspalvelutiimiä, tuottamassa S-Pankin asiakkaille parasta mahdollista palvelua, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Huomioithan, että työsuhde solmitaan sinun ja Baronan välille. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Sini Korpeiselle 040 150 3767.