(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on yksi johtavia toimijoita liiketoimintaprosessien ulkoistamisen alalla ja on erikoistunut mm. erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen ja tehokkaiden hallinnollisten toimintojen tarjoamiseen. Etsimme heille nyt

PALVELUNEUVOJIA HELSINKIIN

Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä erityisesti digitaalisessa ympäristössä, myynnillistä ja iloista asennetta sekä aitoa kiinnostusta media -ja asiakaspalvelualaa kohtaan. Palveluneuvontaa tehdään puhelimitse, sähköpostin välityksellä sekä chatin kautta ja pitää sisällään lisämyyntiä osana asiakaspalvelukohtaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää erittäin hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Tehtävä on osa-aikainen (noin 20-37,5h/vko), mutta pitää sisällään mahdollisuuden myös kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta ajoittain myös viikonloppuisin. Tehtävään valittavat henkilöt pystyvät kuitenkin vaikuttamaan työaikoihin vuorotoiveilla, jotka pyritään ottamaan mahdollisimman hyvin huomioon.

Asiakasyrityksemme tarjoaa menestymistäsi tukevan koulutuksen ja valmennuksen koko työsuhteen ajan, monipuolisen työtehtävän osana laajempaa asiakaspalvelukokonaisuutta sekä mahdollisimman joustavat työajat. Tehtävän aloitus on elokuun alussa, mutta valintoja tehtävään tehdään läpi prosessin heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Palveluneuvojia Helsinkiin. Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttimme Henri Kiiskilä, henri.kiiskilä@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinneissa.