(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Lohjalle, Saloon ja Somerolle
LähiTapiola Etelä Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

LähiTapiola Etelän toimialue yltää Salosta Marttilan, Someron ja Vihdin kautta kehäkolmoselle ja takaisin Lohjan kautta. Alueellamme asuu noin 150 000 asukasta ja palvelemme henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Alueyhtiössämme työskentelee 76 elämänturvaajaa.

Asiakaspalvelutiimissämme on luvassa iloisia perhetapahtumia, eläkkeelle siirtymistä ja urasiirtymiä uusiin tehtäviin, joten etsimme osaavaan joukkoomme aktiivisia ja myyntityöstä nauttivia uusia elämänturvaajia.

Palveluneuvojana huolehdit olemassa olevien ja uusien asiakkaidemme elämänturvasta. Kartoitat asiakkaidemme elämäntilanteen ja tarpeet tarjotaksesi heille parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluistamme. Palveluneuvojan työpäivät ja asiakaskohtaamiset ovat monipuolisia. Työssäsi tapaat ilman ajanvarausta toimistolle tulevia asiakkaita ja ratkaiset heidän elämänturvatarpeitaan. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu kasvotusten tapahtuvien asiakastapaamisten lisäksi aktiivista soittotyötä. Tarjoat ratkaisuja asiakkaillemme varmistaaksesi heidän elämänturvansa kattavuuden sekä sovit tapaamisia (kasvokkain tai verkossa) itsellesi ja tarvittaessa muille asiantuntijoillemme.

Odotamme uusilta elämänturvaajilta

  • Innostusta ja halua tehdä myynnillistä työtä
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Oma-aloitteista ja vastuuntuntoista asennetta työtehtävien hoitamiseen
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Lisätietoja tehtävistä

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa, joissa sinulla on mahdollisuus kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi. Saat ympärillesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Aiempaa kokemusta vakuutusalalta et tarvitse, vaan perehdytämme sinut työhösi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mentorin kanssa pääset nopeasti kiinni työrutiineihin ja asiakaskohtaamisiin. Työtä tehdään ma-pe klo 8-17 välillä (37,5 h/vko).

Haemme Lohjalla henkilöä vakituiseen työsuhteeseen sekä Saloon ja Somerolle yli vuoden kestäviin määräaikaisiin työsuhtesiin henkilöitä. Peruspalkka on vakuutusalan TES:n mukainen, tässä tehtävässä 2143 €/kk. Lisäksi saat tuloksekkaasta myynnistä myyntiprovisiota sekä alan kokemukseen liittyvän pätevyyden ja työssäsuoriutumisen perusteella saat peruspalkan lisäksi henkilökohtaista palkanlisää. Meillä on myös monipuoliset henkilöstö- ja kumppanuusedut, joita pääset hyödyntämään.

Kiinnostuitko - hae tehtävää 9.9. mennessä

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja saat tiimin esimieheltä: myyntijohtaja Mika Tuori, puh. 040 773 0872. Hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakulomake 9.9. mennessä. Lisää hakemukseen ansioluettelosi ja vastaa kolmeen videokysymykseen. Kerrothan hakemuksessasi millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä. Kutsumme hakemusten ja videoiden perusteella osan hakijoista haastatteluun, joka pidetään Salossa 18.9.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, mikä varmistetaan työsopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.