(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Lisäeläkepalveluun
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Työskentelet Lisäeläkepalvelussa, jossa huolehdimme Mandatum Lifen etuusperusteisten lisäeläkevakuutusten erinomaisesta asiakaspalvelusta sekä vakuutusten hoidon ja järjestelmien kehittämisestä. Yksikössä työskentelee lisäksesi 20 alan ammattilaista. Tehtäviisi kuuluu eri eläkelajien laskenta, ratkaisu ja maksuunlaittaminen sekä monipuoliset asiakaspalvelutehtävät. Raportoit palvelupäällikölle.

Odotamme sinulta ennen kaikkea oikeaa asennetta ja aktiivista otetta työhön sekä intoa oppia uutta. Haluat kääriä hihat, ottaa vastuuta ja saada aikaan tuloksia. Suhtaudut positiivisesti uusiin asioihin ja haasteisiin. Olet tiimipelaaja ja tehokas sekä rakentava myös kiireen keskellä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, voit olla koulutukseltasi esim. tradenomi tai merkonomi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lopullinen työnkuvasi tiimissämme muotoutuu osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan lisäeläkkeiden maailmaan yrityksessä, jossa asiakkaista välittäminen on ensisijaisen tärkeää. Saat työhösi täyden tuen esimieheltäsi ja kattavan perehdytyksen kollegoiltasi. Työskentelet inspiroivassa ja nuorekkaassa työyhteisössä huippuammattilaisten kanssa Helsingin Bulevardilla. Meidät on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista seitsemänä vuotena peräkkäin.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja on määräaikainen 31.12.2018 saakka. Molemmat paikat täytetään heti, kun parhaat hakijat löydetään, joten toimi nopeasti. Täytä hakulomake viimeistään sunnuntaihin 25.2. mennessä alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Virpi Pesonen, p. 040 848 9507 perjantaina 2.2. klo 9-11 ja palvelupäällikkö Kirsi Lampinen, p. 050 357 8100 keskiviikkona 7.2. klo 13-15.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi