(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia laskutusasiakaspalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.

 

Haemme nyt Ympäristöpalveluiden ammattilaistiimiimme Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA LASKUTUSASIAKASPALVELUUN 

 

vastaamaan asiakkaidemme päivittäisestä laskutuksesta ja asiakasneuvonnasta sekä puhelimitse että sähköisesti. Laskutustehtävien lisäksi tehtäväkenttääsi kuuluu luotonvalvontaan liittyviä tehtäviä sekä asiakkaiden palvelumuutosten ja asiakaspalautteiden käsittelyä. Työ on hektistä, joten odotamme sinulta hyviä organisointitaitoja sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä. 

 

Haemme yhteistyökykyisiä ja reippaita tyyppejä, jotka pystyvät tekemään työtä itsenäisesti ja tiimissä. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Opit mielelläsi uutta ja jaat tietoasi muille. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta. Eduksi lasketaan myös sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. 

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä. Palkkaamme palveluneuvojia pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin, 30.9.2021 asti.  

 

Linkistä voit katsoa miltä työpäivä L&T:n asiakaspalvelussa näyttää:  

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc&feature=youtu.be  

 

Haku on auki 30.9.2020, joten toimi nopeasti! 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä:

  • torstaina 17.9.2020 klo 12-13 tiimiesimies Marjaana Hiltunen puh. 050-3857311 ja 
  • keskiviikkona 30.9.2020 klo 9-10 asiakaspalvelupäällikkö Nina Paananen puh. 050-3857461. 

Olemme alustavasti varanneet haastattelupäiviksi 5.-6.10.2020 joten varauduthan tarvittaessa järjestämään itsellesi mahdollisuuden tulla paikan päälle. 

L&T:n toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hankkion teollisuusalueella.