(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia laskutusasiakaspalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018
Lassila & Tikanoja Oyj
”Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa!”
Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka yhdessä asiakkaidensa kanssa on muuttamassa kulutusyhteiskuntaa tehokkaaksi kierrätysyhteiskunnaksi. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. L&T:n liikevaihto vuonna 2017 oli 709,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 700 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.
Haluatko olla mukana L&T:n asiakaslähtöisessä ja alati kehittyvässä työympäristössä? Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken keskiössä; tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle tekemään entistäkin tyytyväisempiä asiakkaita.
Toimenkuva
Haemme nyt asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle Tampereelle energisiä ja positiivisen asenteen omaavia Palveluneuvojia laskutusasiakaspalveluun.

Laskutustapahtumien ja muiden laskutuksen perustehtävien lisäksi vastaat asiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse sekä sähköisesti. Asiakaspalvelutilanteet saattavat ajoittain olla hektisiä ja vaativat siten hyvää organisointitaitoa sekä erinomaista ongelmanratkaisukykyä.
Odotamme sinulta
Haemme ulospäinsuuntautunutta ja aktiivista tyyppiä, joka pystyy myös tekemään työtä itsenäisesti. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta tässä työssä on ehdottomasti hyötyä. Tykkäät työskennellä myös porukassa ja olet hyvä hallitsemaan työtäsi kiireemmässäkin tahdissa ja positiivisella asenteella, tietysti. Palat myös halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu oikein toimii. Aiempi asiakaspalvelu- tai toimistotyökokemus tai taloushallinnon opinnot ovat hyvä perusta sekä lisäksi eduksi on sujuva ruotsin kielen taito. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista.
Muut tiedot
Työ on kokopäiväistä (työvuorot vaihtelevat viikoittain välillä klo. 7-17) ja etsimme tällä hetkellä useampaa henkilöä määräaikaisiin työsuhteisiin perhevapaan sijaisuuksiin.
Asiakkaamme tarjoaa viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä.
Hae tehtävää 11.11.2018 mennessä täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä profiilisi tähän työpaikkaan. Lisää myös ehdottomasti CV sille varattuun kohtaan.
Lisätietoja antaa arkisin klo 13.00-15.00 HR-koordinaattori Minna Heikkilä, p. 0403075204.
Kesto
6-12 kk, mahdollisesti pidempäänkin
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2018 mennessä.