(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia kuljetustenohjauskeskus Kuohkeen kesätöihin
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme iloisella palveluasenteella varustettuja arjen sankareita palveluneuvojiksi kuljetustenohjauskeskukseen kesän ajaksi. Pääset tekemään vastuullista ja kuntalaisten kannalta tärkeää työtä päivittäisen liikkumisen mahdollistamiseksi. Tehtävässä palvelet puhelimitse matkatilauksiin liittyvissä asioissa, mahdollistaen näin sujuvamman arjen asiakkaillemme; yhteiskunnan korvaamat matkakuljetukset auttavat asiakkaitamme päivittäisessä liikkumisessa esimerkiksi asiointi-, työ- ja opiskelumatkoissa. Työvuoroja on arkipäivien lisäksi viikonloppuisin, iltaisin ja arkipyhinä ja sijoittuvat klo 6-22 välille. Tehtävät alkavat toukokuun puolivälistä ja kestävät elokuun loppuun.

Etsimämme henkilö

Aktiivinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen asenne on meille koulutusta ja kokemusta tärkeämpää. Asiakaspalvelukokemus ja erityisesti kokemus puhelinasiakaspalvelusta on toki tehtävässä eduksi. Odotamme hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä omaksua nopeasti uusia tietojärjestelmiä. Ajoittain hektisessä työssä nopeatempoinen työote on tärkeä - huolellisuutta ja tarkkuutta kuitenkaan unohtamatta. Sinulla on kuitenkin tiimi tukenasi; he kannustavat ja tukevat toisiaan ja Kuohkessa on hyvä yhteishenki.

Työsuhde-edut

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni- kampanjassa ja sitoutuneet sen periaatteisiin. Kesätyöntekijämme pääsevät perehdytysohjelmassamme tutustumaan toisiin kesätyöntekijöihin, sekä tehtäväänsä yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa. Pääset työskentelemään rinta rinnan rennon ja asiantuntevan henkilöstömme kanssa kesän pituisella matkallasi. Palkkauksemme perustuu Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimukseen, lisäksi kesätyöntekijämme pääsevät henkilöstöetuuksiemme piiriin!

Anna viime vuoden kesätyöntekijöidemme kertoa sinulle lisää kokemuksistaan!

Haku

Alkoiko kiinnostus versoa? Siinä tapauksessa lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 16.2 mennessä. Erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla, mikä tässä tehtävässä sinua innostaa, mitä soveltuvaa osaamista sinulla olisi tehtävää ajatellen ja mikä sinua motivoi. Pääset tutustuman kesätyöhakijoiden rekrytointipolkuun täältä.

Lisätietoa tehtävistä antaa Palveluesimies Päivi Ylitie ti 28.1. klo 13-14:00, to 6.2. klo 10-11:00 ja ma 10.2. klo 9-10:00 numerosta 040 806 2517. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi