Palveluneuvojia, korvausneuvoja, kesätyö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Innostutko ihmisistä ja toisten auttamisesta?  Haluatko tulla mukaan osaksi elämänturvayhtiömme tarinaa ja auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää? 

LähiTapiolassa saat hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi ja kasvattaa osaamistasi innostavan ja kannustavan työyhteisön tuella. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Haemme nyt joukkoomme elämänturvaajia monipuolisiin vakuutus- ja rahoitusalan tehtäviin kesäkaudelle 2019. 

Tarjoamme mielenkiintoisia kesätöitä monenlaisille osaajille asiakaspalvelu- ja myyntitehtävien parissa. Osassa tehtävistä on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisesti syksyllä.  

Haemme palveluneuvojia seuraaviin paikkakuntiin: Kokkola, Pietarsaari, Vaasa, Närpiö ja Kristiinankaupunki. Haemme korvausneuvojaa Vaasan toimistoon

Odotamme sinulta 

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä aito into osallistua asiakkaidemme turvallisuuden, terveyden ja talouden turvaamiseen. Arvostamme vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä kykyä ja rohkeutta tehdä päätöksiä. Edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. 

Tarjoamme 

Meillä saat mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään tulevaisuuden huippuosaajaksi hyvässä porukassa. Elämänturvaajamme saavat perusteellisen perehdytyksen työtehtäviin. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko? 

Lähetä meille hakemuskirjeesi ja cv:si hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019.Vastaa samalla myös yhteen videokysymykseen. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista työtehtävistä olet erityisesti kiinnostunut. 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Henkilökohtaiset haastattelut ja valinnat teemme maaliskuun loppuun mennessä. Lisätietoja voit tiedustella osoitteesta rekrytointi@lahitapiola.fi.  

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa tarjoamassa uransa alkutaipaleella oleville nuorille laadukkaita ja hyviä kesätyökokemuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227201
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola, Kristiinankaupunki, Närpiö, Pietarsaari, Vaasa