(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia kesätöihin Jyväskylään
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: ympäristöpalveluiden/jätehuollon asiakaspalvelijana olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Joustavan työajan lisäksi tarjolla on erittäin hyvät uramahdollisuudet ja nasta meininki. Tervetuloa mukaan. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA kesätöihin Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun.

 

Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä erinomaisia myyntitaitoja. Haemme oma-aloitteista ja reipasta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus ovat hyvä perusta. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä.

 

Olet opiskelija tai jo valmistunut vähintään opistotasoisesta koulutuksesta. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.  

 

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Työ alkaa huhtikuun puolessa välissä. Linkistä voit katsoa miltä työpäivä L&T:n asiakaspalvelussa näyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc&feature=youtu.be

 

Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3 mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin. Lisätietoja tehtävästä antaa 17.2 klo 10-11 Marjo Riihinen, 0405886704