(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia kesätöihin Jyväskylään
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Meillä luodaan kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Viihtyminenkin on sallittua. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia


PALVELUNEUVOJIA

kesätöihin Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa moderneja tietojärjestelmiä sujuvasti hyödyntäen. Työ sisältää mm. tilausten vastaanottoa, palveluiden myyntiä, asiakas- ja sopimustietojen ylläpitoa sekä reklamaatioiden käsittelyä.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä erinomaisia myyntitaitoja. Haemme oma-aloitteista ja reipasta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tarkkuudesta, ripeydestä ja joustavuudesta on tässä työssä ehdottomasti hyötyä. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus ovat hyvä perusta. Työssä onnistuminen edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä.

Olet opiskelija tai jo valmistunut vähintään opistotasoisesta koulutuksesta. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Kykenet palvelutilanteiden edellyttämään asiakasviestintään sekä suullisesti että kirjallisesti. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme huipputyökaverit ja vastuullisen työn! Täytäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020 mennessä osoitteessa www.lt.fi/toihin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ma 17.2. klo 12-14, Marjo Riihinen p. 040 588 6704.