(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia kesäksi K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Haemme Palveluneuvojia kesäksi Kespron asiakaspalveluun Helsingin Kalasatamaan


Ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen. 

Tarvitsemme K-ryhmään Kespron asiakaspalveluun Helsingin Kalasatamaan uudelle K-kampukselle kaksi innokasta ja osaavaa palveluneuvojaa kesätöihin.


Työskentelet HoReCa-tukkukaupan eturintamassa rautaisten ammattilaisten kanssa. Tärkein työtehtäväsi on varmistaa että Kespron asiakas ei jää koskaan pulaan. Työ on aktiivista monikanavaista asiakaspalvelutyötä pääasiassa puhelimessa ja sähköpostilla, mutta myös muiden digitaalisten kontaktikanavien kautta. Vastaat ja kontaktoit asiakkaita ratkoen nopeasti ja päättäväisesti Kespron ammattiasiakkaiden haasteita, otat vastaan tilauksia ja toimeksiantoja asiakkailta ja hoidat haastavatkin tilanteet ja reklamaatiot. 

Olet valmis kantamaan vastuuta ja tarttumaan oma-aloitteisesti toimeen. Arvostamme aktiivisuutta, päättäväisyyttä ja aidosti positiivista ajattelutapaa. Saat asioita aikaan ja et luovuta koskaan. Kauppa on K-ryhmän ytimessä ja meillä tehtävissä menestyminen edellyttää aitoa halua luoda ylivertainen asiakaskokemus.


Odotamme sinulta 
• Arvostamme alempaa korkeakoulututkintoa kaupalliselta, elintarvike tai MaRa-alalta, esim. tradenomi tai restonomi. Keittiö ja HoReCa-alan muu koulutus hyödyksi. Työ sopii erinomaisesti myös näiden alojen opiskelijoille.
• Kokemusta asiakaspalvelutyöstä tai HoReCa-alalta 
• Vakuuttavaa ja taitavaa puhelimessa tapahtuvan asiakaspalvelun ja myynnin osaamista 
• Sujuvaa tietotekniikan käyttöä ja kykyä omaksua ja oppia uusia järjestelmiä, käytössämme on mm. SAP, Microsoft Dynamics CRM, MS-Office ohjelmat jne. 
• Sujuvaa puhuttua ja kirjoitettua englannin kielen taitoa, ruotsin taito on eduksi


Tehtävät ovat määräaikaisia kesätöitä 1.4.2020-30.9.2020 välisellä ajalla sovitusti.
Työaika on 37,5 tuntia/vko.


Pääasiassa työskentelemme arkisin, mutta odotamme että olet valmis työskentelemään myös iltaisin sekä viikonloppuisin omalla vuorollasi. 

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa, ja meillä pääset toimimaan eurooppalaisen kaupan etulinjassa alan laatujohtajayrityksessä. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.


Tarjoamme sinulle: 
• Mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän 
• Näköalapaikan johtavaan HoReCa-alan tukkukauppaan 
• Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä 
• Päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota 
• Useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa 
• Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit 
• Konsernin laajan tuen 

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta. 

K-ryhmä on uudistuva ja vahva toimija yhdeksässä maassa, ja meillä teet hyvää kauppaa alan huippujen rinnalla. Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalveluesimies Mika Salmi, puh 0503094442. 
Lähetä hakemuksesi 21.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.