(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Jyväskylään
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Kiertotalous on kasvava trendi ja L&T:lla käytännön työtä: ympäristöpalveluiden/jätehuollon asiakaspalvelijana olet mukana muuttamassa Suomea kierrätysyhteiskunnaksi. Joustavan työajan lisäksi tarjolla on erittäin hyvät uramahdollisuudet ja nasta meininki. Tervetuloa mukaan. Asiakaspalvelun ammattilaistiimi hakee Jyväskylään hyvän asiakaspalveluasenteen omaavia

 

PALVELUNEUVOJIA

 

vakituiseen ja eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin Ympäristöpalveluiden asiakaspalveluun. Tehtävässäsi hoidat yksityis- ja yritysasiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Määräaikaiset tehtävät kestävät 31.10.2021 ja 31.12.2021 saakka.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta positiivista ja vastuuntuntoista palveluasennetta asiakastarpeiden ratkaisemisessa sekä erinomaisia myyntitaitoja. Haemme oma-aloitteista ja reipasta tyyppiä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Säilytät positiivisen asenteen myös kiireen keskellä ja tsemppaat työkavereitasi. Palat halusta päästä oppimaan ja näkemään miten ison yrityksen asiakaspalvelu toimii ja miten edistämme kiertotaloutta käytännössä. Aiempi asiakaspalvelu- ja myyntikokemus ovat hyvä perusta. Työtapasi on tavoitteellinen ja koet asetetut tavoitteet motivaatiotasi lisäävänä.

 

Tehtävässä onnistumisen lähtökohtana on vähintään opistotasoinen koulutus. Hallitset tyypilliset toimistosovellukset ja opit uudet järjestelmät pikavauhtia. Palvelet asiakkaitamme myös englannin kielellä. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme huipputyökaverit sekä monipuolisen ja vastuullisen työn. Tehtävässä menestymisen tueksi saat aktiivisen ja ammattitaitoisen organisaatiomme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Työskentelemme arkisin (ma-pe) työvuorojen mukaisesti klo 7-17 välillä.

 

Linkistä voit katsoa miltä työpäivä L&T:n asiakaspalvelussa näyttää:

https://www.youtube.com/watch?v=vu0177JceTc&feature=youtu.be

 

Hae tehtävään 6.12.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävän tiimoilta voit tiedustella keskiviikkona 26.11.2020 klo 10-11 välisenä aikana Marjo Riihiseltä puh. 040 588 6704.