(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Jyväskylään
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Meillä Jyväskylässä Kiinteistöpalveluiden asiakaspalvelussa työskentelee joukko mahtavia tyyppejä ja tiimimme etsii joukkoonsa määräaikaisia

PALVELUNEUVOJIA

monipuolisiin tehtäviin. Uuden työkaverimme tulisi olla auttamishaluinen asiakaspalvelun osaaja. Toivomme sinun sopeutuvan ajoittain nopeatempoiseen työhön ja olemaan valmis käärimään hihat silloin kun on tarve. Meillä menestyy henkilö, joka on tilannetajuinen, jämpti ja tehokas. We serve our customers also in English. Och det skulle också vara jättekiva om ni kan förstå vad vi har skrivit här.

Tunnistitko itsesi?

Työssämme vastaanotamme huoltopyyntöjä ja asiakaspalautteita sekä neuvomme yksityis- ja yritysasiakkaitamme kiinteistöpalveluihin liittyvissä asioissa. Palvelemme asiakkaitamme sekä puhelimitse että sähköisissä kanavissa. Asiakkaiden palvelemisen lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä koko L&T:n Kiinteistöpalveluiden ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

Kuulostaako hyvältä?

 Tehtävä on määräaikainen ajalle 16.12.2020-31.3.2021. Tarjoamme uudelle tiimiläiselle haastavan ja monipuolisen työn loistavassa tiimissä. Meillä pääset haastamaan itseäsi erilaisissa tehtävissä ja osallistut tiimimme kehittämiseen. Työskentelemme arkisin asiakaspalvelun aukioloaikoina ja meillä on mahdollisuus etätyöhön. Tiimissämme tehdään näkyvää tulosta huumoria unohtamatta. Toimistomme sijaitsee kätevästi Jyväskylän keskustan vieressä Lutakonaukiolla. Olemme kaikki Huomisella töissä!

Haluatko sinäkin olla #huomisellatöissä ?

Jos sinua kiinnostaa työskennellä asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä, hae meille 30.11.2020 mennessä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten ole nopea. Lisätietoja voit tiedustella tiimiesimieheltä Katja Laitiselta numerosta 040 583 9667 arkisin klo 8-15 välisenä aikana.