Palveluneuvojia ja asiakaspalvelijoita (avoin hakemus)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme useille asiakasyrityksillemme pääkaupunkiseudun alueelle

Palveluneuvojia ja asiakaspalvelijoita (avoin haku)

Tehtävien osaamispainotukset ja työtehtävät vaihtelevat monipuolisesti riippuen asiakasyrityksestä. Pääosin tehtävät keskittyvät kuitenkin asiakaspalveluun puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä erilaisten tuotteiden ja palveluiden osalta. Pääasiassa asiakaspalvelu tapahtuu suomen kielellä, mutta myös muu kielitaito on aina eduksi haussa. Kerro siis ansioluettelossasi tai hakemuksessasi tarkemmin, jos olet esimerkiksi käyttänyt jotakin vierasta kieltä työssäsi aiemmin tai sinulla on muuten vahva osaaminen.

Mikäli siis etsit asiakaspalveluun keskittyvää tehtävää, koko- tai osa-aikaista, lähetä hakemus järjestelmämme kautta! Olemme hakijoihin yhteydessä, kun sopivia projekteja avautuu.

Hakemuksen voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Palveluneuvojia ja asiakaspalvelijoita (avoin haku). Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmämme kautta vastaanotetut hakemuksen huomioidaan haussa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1310434
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: TEMP-TEAM Finland Oy (info.tampere (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207 414852