(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija?  Haluatko työskennellä toimistoympäristössä?


Haemme Helsinkiin PALVELUNEUVOJIA määräaikaiseen työsuhteeseen.


Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Työaika on arkisin klo 08.00 - 21.00 välillä. Päivävuorot sijoittuvat ajalle 8-17.00 ja iltavuorot 17-21.00. Viikkotyötuntimäärä on 20 - 38h. Työ on 4-5 kuukauden määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan marraskuussa. Tehtävässä on mahdollisuus jatkoon.


Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Myös sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on edellytys työssä suoriutumisen kannalta. Ruotsin kielen taito on sinulle etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta palveluasennetta ja hyviä tiedonhakutaitoja.

Saat työhön kattavan perehdytyksen ja asiantuntevan organisaation tuen. Työpisteesi sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.


Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2018 alla olevan linkin kautta. 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.