(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Helsinkiin
S-Asiakaspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Oletko kiinnostunut vastuullisesta ja tavoitteellisesta asiakaspalvelutyöstä? Koetko, että hyvä asiakaspalvelu on kiinni oikeasta asenteesta ja halusta ratkaista ihmisten ongelmia? Saatat olla juuri oikea henkilö meille!

Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme innokkaita ja aktiivisia Palveluneuvojia

vakituisiin tehtäviin asiakaspalveluumme Helsinkiin. Työ alkaa 3.4.2018. Työssäsi palvelet asiakkaitamme monipuolisesti pankki- ja asiakasomistajuusasioissa. Työskentelet asiakasrajapinnassa puhelimitse ja sähköisissä palvelukanavissa. Työ on kokoaikainen ja vuorot ajoittuvat maanantaista lauantaihin asiakaspalvelun aukioloajan (8-20) puitteissa.

Tätä me sinulta odotamme

Olet palveluhenkinen ja motivoitunut menestymään ja kehittymään. Toimit joustavasti työyhteisössä ja viihdyt vauhdikkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä. Asenteesi on positiivinen ja asiakaslähtöinen - haluat palvella hyvin! Sinulla on jo jonkin verran kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai myyntityöstä. Ulosantisi on selkeää sekä puhuessa että kirjoittaessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja olet tottunut tietojärjestelmien käyttäjä. Pystyt tarvittaessa palvelemaan myös englanniksi. Jättebra, om du kan betjäna på svenska också!

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Teemme työntekijöillemme luottotarkastuksen ennen sopimuksen solmimista.

Tarjoamme sinulle

  • aitiopaikan asiakaspalvelun parissa digitalisoituvassa pankissa.

  • haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.

  • innostavan työyhteisön.

  • asianmukaisen palkkauksen sekä S-ryhmän erittäin kattavat henkilöstöedut.

  • kattavan koulutuksen ja jatkuvaa valmennusta - haluamme että onnistut työssäsi mahdollisimman hyvin.

Jos haluat olla osa mahtavaa ja osaavaa asiakaspalvelutiimiämme, tuottamassa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, lähetä hakemuksesi videovastauksen kera mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle arkisin. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalvelu puhelimitse
Eduksi luettavat asiat: Ruotsin kieli