(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia, Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija? Viihdytkö asiakaspalvelutehtävissä ja toimistoympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin PALVELUNEUVOJIA asiakaspalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä. Pääset työskentelemään arvostettujen brändien ja yritysten asiakaspalvelutoimeksiannoissa. Työtä voi tehdä lähes kellon ympäri maanantaista sunnuntaihin, mutta työvuorot ovat pääsääntöisesti 07 - 21.00 välillä. Viikkotyötuntimäärä on 20 - 37,5. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Äidinkielen tasoinen suomen kielen taito on edellytys työssä suoriutumisen kannalta. Odotamme sinulta myös hyvää englannin kielen taitoa, ja ruotsin kielen taito on sinulle etu. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta palveluasennetta ja hyviä tiedonhakutaitoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittyä asiakaspalvelualan ammattilaiseksi. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavan tiimin tuen. Työsuhde etuina tarjoamme lounas- ja liikuntaedun.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.02.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi