(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Helsinkiin ja Tampereelle
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Mahtavassa työporukassamme on nyt paikka useammallekin tehokkaalle tiimipelaajalle, sillä haemme uusia palveluneuvojia asiakaspalvelukeskukseemme sekä Helsinkiin että Tampereelle. Avoimia paikkoja on sekä inbound- että outbound-tiimeissämme, joissa palveluneuvojamme hoitavat perintään sekä muihin palveluihimme liittyviä asiakaspuheluita. Ainutlaatuinen asiakaskohtaaminen tarkoittaa meille eettistä, kunnioittavaa ja vastuullista tapaa toimia, ja palveluneuvojana oletkin avainasemassa tarjoamassa asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja.

Työpäiväsi ovat vauhdikkaita, joten odotamme sinulta ennen muuta asiakaspalveluhenkistä, positiivista ja ratkaisuhakuista asennetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi psykologista pelisilmää sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Olethan myös kätevä tietokoneen käyttäjä ja opit uusia asioita nopeasti ja tehokkaasti. Selviydyt asiakaspalvelutilanteista niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen taito ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi.

Asiakaspalvelukeskuksemme on avoinna arkisin klo 7.30-20 ja lauantaisin klo 9-16. Valmius työskennellä vuoroissa on edellytys valinnalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on vakituinen. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavilta henkilöiltä tarkistetaan luottotiedot ja luottotietoselvityksen läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Me intrumlaiset autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme rohkeasti haasteita sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Herttoniemessä ja Tampereen keskustassa.

Jos olet etsimämme reipas ja aikaansaava asiakaspalvelun ammattilainen, hae tehtävään mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 13.11.2019, mutta aloitamme hakemusten läpikäynnin heti ja avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.