(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018
Eniro Finland / Sentraali – onnistuneita asiakaskohtaamisia. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua. Yritysasiakkaille tarjoamme parempaa löydettävyyttä ja myyntiä edistäviä 0100100-mediaratkaisuja. Meitä sentraalilaisia on noin 350 Helsingissä, Kajaanissa, Turussa ja Tampereella. Olemme osa Nasdaq Tukholman pörssissä noteerattua Eniro-konsernia, jolla on noin 1600 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa. Lisätietoja meistä: www.sentraali.fi
Etsimme asiakasyrityksellemme Eniro Finlandille reippaita, positiivisia ja joustavia koko- ja osa-aikaisia palveluneuvojia vuorotyöhön numeropalveluun sekä taksinvälitykseen vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Pitäjänmäkeen. Aloitus tapahtuu heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi on laadukas asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja muissa sähköisissä kanavissa. Työskentely tapahtuu itsenäisesti, mutta kuitenkin osaavan tiimin tuella.

Toivomme sinulta

Sinulla on mielellään jo hieman kerrytettyä asiakaspalvelukokemusta, muuten opit kanssamme. Tärkeintä työssä menestyäksesi on kuitenkin asiakaspalveluhenkinen, ratkaisuhakuinen sekä oppimishaluinen asenteesi. Sinulla on myös hyvät IT-taidot ja osaat palvella asiakkaita sujuvasti suomen kielellä. Tarvittaessa suoriudut myös englannin ja ruotsin kielisistä yhteydenotoista.

Tarjoamme sinulle

Pääset osalliseksi rentoa sekä yhteisöllistä työilmapiiriä moderneissa työtiloissamme hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tarjoamme kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtäviisi. Käytössämme ovat myös lounas- ja virikeseteliedut. Työvuorot ovat vaihtelevia ja me huolehdimme siitä, että onnistut yhdistämään työelämän joustavasti arjen erilaisiin tilanteisiin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598/etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 10.12.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.