(Poistunut julkaisusta)

Palveluneuvojia Helsinki-Vantaan lentoasemalle, Finavia Oyj
Finavia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Finavia Oy
Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.
Toimenkuva
Haemme nyt Helsinki-Vantaan Lentoasemalle palveluneuvojia Finavian Customer Service-yksikköön. Palveluneuvojat ovat kielitaitoisia asiakaspalvelun rautaisia osaajia, jotka huolehtivat, että matkustajat pääsevät HELsingistä tai HELsingin kautta maailmalle ja takaisin sujuvasti lentoaseman monipuolisessa ympäristössä. Autamme ja opastamme asiakkaita oikeille reiteille ja matkallaan eteenpäin vuorokauden ympäri, 365 päivänä vuodessa.

Aloitamme vuodenvaihteessa Helsinki-Vantaalla uuden terminaalin tulo- ja lähtöaulan rakennusprojektin. Tarvitsemme lisävahvistusta palveluneuvojien joukkoon varmistamaan ensiluokkaisen asiakas- ja matkustajakokemuksen myös rakennus- ja käyttöönottovaiheen aikana.
Odotamme sinulta
Toivomme, että nautit asiakaspalvelun kiihkeästä rytmistä ja vaihtelevista tilanteista. Sinulta löytyy rautaiset hermot ja pokkasi pitää - tuli vastaan mitä tahansa. Palveluneuvojan työ edellyttää ratkaisuhakuista työotetta, sekä erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja.

Hyvät valmiudet palveluneuvojan tehtävään tarjoaa esimerkiksi AMK-tasoinen koulutus tai vahva aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista, joiden lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tehtävä on määräaikainen vuoden 2019 loppuun saakka. Työ on vuorotyötä (ei yövuoroja) ja työtunteja on noin 80 / kolmen viikon työvuorojakso.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa, kansainvälisessä ja nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Työskentely Finavialla tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, palkitsevat työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Pohjois-Euroopan parhaaksi valitulla lentoasemalla.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän sähköisen hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Kohdistathan hakemuksesi palveluneuvojan tehtävään. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747.
Kesto
Vuoden 2019 loppuun saakka
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@raukola.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 01.11.2018 mennessä.